Benarkah Air Mani Mampu Tegangkan Buah Dada Wanita?

MENGGUNAKAN SPERMA UNTUK TEGANGKAN PAYUDARA

Payu menurut Kamus Dewan ialah harga atau nilaian. Jadi mungkin, mungkin payudara merujuk kepada harta wanita tak ternilai.Kalau ikut akal, ikut logik ia mungkin benar. Payudara dikurniakan Allah untuk pelbagai fungsi selain untuk menyediakan susu kepada anak yang lahir. Ia mengeratkan kasih-sayang anak dan ibu.Ia juga mengeratkan kasih suami pada isteri.

Jadi, dari sudut fungsi, ia melengkapkan tubuh seorang wanita sesuai untuk ciri kewanitaannya. Di sini saya tidak membincangkan samada payudara penuh atau tidak apatah lagi bentuk-bentuk muka buminya.Pernah anda terfikir mengenai istilah-istilah yang saya sebutkan? Mungkin ada yang pernah mungkin ada yang tidak pernah.

Setiap orang ada sebab atau alasan tersendiri. Di sini saya tidak akan membincangkan setiap jenis alasan yang dimiliki oleh anda.Pelbagai produk dan khidmat berada di pasaran ditawarkan untuk wanita-wanita yang berhasrat menegangkan payudara. Tegang dengan besarkan berbeza. Di sini saya sentuh mengenai tegang sahaja.

BAGAIMANA MENGGUNAKAN SPERMA UNTUK TEGANGKAN PAYUDARA? 

Salah satu kaedah menegangkan payudara iaitu dengan menyapukan sperma suami ( bukan sperma teman lelaki) pada payudara selepas setiap kali wanita melakukan persetubuhan. Caranya ialah melumurkan sperma pada payudara, urut dan dibiarkan kering.

Saya pernah dengar air mani atau sperma juga digunakan untuk mencantikkan kulit muka. Caranya ialah sperma suami dilumurkan ke muka dan dibiarkan kering.

Dari segi syarak yang saya dengar, yang saya belajar sperma memang suci. Sebab itu terdapat sebuah buku yang dikarang oleh seorang ustaz yang ‘terkehadapan’ ilmunya menjawab soalan “…….kerana terlalu khusyu’, ketika melakukan hubungan biologi, saya (siisteri) tertelan air mani suami. Apakah hukumnya?”

Ustaz tersebut menjawab air mani adalah suci.
    Siti A’isyah menggerik (keruk) air mani yang lekat pada pakaian. Nabi saw tidak menegur dan tidak menagarahkan ia dicuci dengan air.
Untuk keterangan lebih lanjut sila dapatkan penerangan dari ustaz-ustaz yang benar-benar pakar.

Saya tidak pasti samada soalan menggunakan istilah ter- atau menelan. Walau bagaimana pun jika ter- atau menelan hukumnya sama seperti sebagaimana A’isyah sekadar mengeruknya untuk menanggalkannya.

Setiap pasangan ada gaya dan kaedah-kaedah tersendiri ketika melakukan keperluan biologi. Saya tidak akan pergi jauh membincangkan secara terperinci satu-persatu. Bukan tempat dan masanya.

Bagaimana kekesanan melumurkan air mani dan mengurutkan pada payudara? Saya sendiri tidak pernah dengar.
Anda boleh gaulkan 1 biji pisang masak, 1 camca teh madu asli, 1 biji telur, 1 sudu besar Aloe Vera. Lenyek pisang dengan sudu dan adun semua bahan. Lumurkan pada payudara dan urut perlahan-lahan ke atas 20 kali dan pusaran pada setiap payudara lawan jam sebanyak 20 kali. Biarkan ramuan pada payudara selama ½ jam. Lakukan 1 minggu sekali.
Untuk yang bersuami anda boleh dapatkan bantuan suami untuk melakukan pada hujung minggu. Saya dengar dari beberapa individu bahawa payudara yang tidak diusik oleh suami sampai ke tua menghasilkan payudara yang sentiasa tegang.

Individu-invidu lain pula memberitahu untuk menjadikan ia tegang sentiasa ialah dengan merangsangnya setiap kali melakukan hubungan biologi. Isteri terangsang apabila buah dan putting payudara diuli, urut dan sebagainya.

Jadi, mereka saran supaya lakukannya dengan penuh kasih sayang dan tanda berterima kasih kerana menjadi isteri yang solehah. Menurut mereka lagi, puting payudara mengalami ereksi ketika diuli, digentel dan sebagainya. Oleh itu darah dialirkan dengan lebih cekap kepada semua bahagian termasuk pada kulit.

Saya terima teori ini. Ia perlu ditambah dengan pemakanan yang sempurna, emosi secara keseluruhan yang baik. Darah yang ‘bersih’dari toksin berupaya membawa nutrien ke seluruh tubuh termasuk payudara.

Jadi pemakanan dan emosi serta nilai kerohanian yang baik membina persekitaran minda dan tubuh yang sihat. Amalkan makan makanan yang berantioksidan, kurangkan gula dan makanan terproses, kurang/elakkan makanan bergoreng.


KESIMPULAN - Keputusan tidak berlaku dalam sehari. Sama ada anda melumurkan air mani, telur, gabungan pisang dan ramuan herba atau gaya hidup holistik. Ia memakan masa. Lihat selepas 6 bulan dan usaha yang dilakukan perlu berterusan.

Post a Comment

Diharap anda sudi meninggalkan komen dan pendapat yang jujur selepas membaca artikel-artikel di dalam blog ini. Komen anda amat bermakna untuk pihak kami bagi penambahbaikkan pada masa hadapan.

Terima Kasih.

[blogger][facebook]

1001 Petua

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget