Petua Tradisional Hilangkan Bau Busuk Faraj

HILANGKAN BAU BUSUK FARAJ DENGAN BERKESAN

Tercium bau yang kurang menyenangkan dari faraj atau vagina membuatkan ramai wanita berasa tidak selesa, resah dan hilang keyakinan diri. Biarpun faraj berbau adalah sesuatu yang normal, namun  bagi sebahagian wanita yang mengalaminya  merasakan amat mengganggunya  terutama apabila mahu melakukan hubungan intim dengan pasangan.

Ada suami yang mengeluh sampai kena pasang kipas sewaktu hendak bersama sebab terlalu busuk. Kalau inilah keadaannya, memang sangat kritikal dan perlu bertindak segera.

3 PETUA HILANGKAN BAU BUSUK FARAJ DENGAN BERKESAN

Di bawah ini adalah sedikit petua dan tips yang boleh anda cuba untuk mewangikan bahagian alat sulit yang mempunyai masalah bau busuk.

Petua 1 : SERBUK TEH
Bagi wanita yang farajnya selalu berair dan berbau kurang menyenangkan, eloklah mencuba petua ini. Ambil segenggam serbuk teh, letakkan ke dalam mangkuk. Tuangkan air panas, kemudian duduklah di atas mangkuk itu sehingga wapnya terkena faraj anda selama 2 minit. Selepas itu basuh rata-rata dengan air teh itu. Lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam.

Petua 2 : KULIT PISANG MUDA
Ambil 2 biji kulit pisang muda, 3 helai daun sirih bertemu urat, sebiji kulit pinang, gambir sebanyak 3 keping dan sedikit kapur sirih. Ramuan tersebut hendaklah ditumbuk sehingga lumat. Kemudian direndamkan bersama setengah baldi air suam panas. Basuhlah faraj anda dengan air tersebut 2 kali sehari pagi dan malam agar ia sentiasa bersih dan segar.

Petua 3 : AIR GARAM

Gunakan air garam. Bancuh 2 sudu garam dengan secawan air panas. Masukkan air garam tadi ke dalam baldi atau besen. Gunakan sebagai bilasan setiap kali anda selesai membuang air kecil atau besar atau selepas bersama suami.


KESIMPULAN - Faraj berbau busuk disebabkan oleh jangkitan bakteria dan yis. Untuk mengelakkan perkara ini daripada berlaku, pastikan anda menjaga kebersihan di bahagian 'Miss V' supaya ia sentiasa sihat dan berbau wangi. Bersihkan dengan betul alat sulit anda setiap kali selepas bersama suami dan membuang air.

TAGS :

Petua Hilangkan Bau Busuk Faraj, Cara Hilangkan Bau Busuk Faraj, Tips Hilangkan Bau Busuk Faraj, Petua Mewangikan Faraj, Cara Mewangikan Faraj, Tips Mewangikan Faraj, Faraj Berair Dan Berbau, Petua Hilangkan Bau Busuk Alat Sulit, Petua Hilangkan Bau Busuk Kelamin Wanita, Petua Hilangkan Bau Busuk Miss V, Petua Hilangkan Bau Busuk Vagina, Faraj Berbau Hanyir, Faraj Berbau ketika Bersama, Faraj Berbau Selepas Bersalin, Faraj Isteri Berbau, Faraj Wanita Berbau, Kenapa Faraj Berbau, Masalah Faraj Berbau, Punca Faraj Berbau, Punca Miss V Berbau, Tips Menjaga Keharuman Miss V

Post a Comment

Saya dah bermacam2 cara untuk teruskan hilang bau faraj. Lepas makan ubat lambat ja sikit tukar panty liner mesti jadi balik sampaikan kerap beli ubat2 dekat farmasi dan ubat tu berkesan sekejap ja jadi balik . Hurmm

Diharap anda sudi meninggalkan komen dan pendapat yang jujur selepas membaca artikel-artikel di dalam blog ini. Komen anda amat bermakna untuk pihak kami bagi penambahbaikkan pada masa hadapan.

Terima Kasih.

[blogger][facebook]

1001 Petua

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget