Tentang Kami

1001Petua.Com adalah blog hak milik persendirian. Di sini, kami sebagai penulis akan berkongsikan segala petua atau tips tradisional dan turun-temurun yang dapat kami temui atau ketahui serta wujud daripada zaman nenek moyang kita lagi.

1001Petua.Com memudahkan anda mencari maklumat berkenaan petua atau tips-tips berkaitan kekeluargaan, berumahtangga, kecantikkan dan juga kesihatan.

Perkara perkara online selalunya menarik atau bermakna tetapi semuanya di 1001Petua.Com mempunyai kedua-duanya. Sensasi dan hebat. Menghiburkan dan memberi kesedaran. Mengejutkan dan penting.

Itu apa yang anda boleh jangkakan di sini: Tiada kalori kosong. Tiada slideshow. Tiada ruang kanan yang merapu. Hanya aliran konten dan cerita yang terlalu menarik untuk anda tidak kongsikan.


SIAPAKAH PEMBACA ANDA?

Secara generalnya, generasi internet. Orang yang mengambil berat tentang apa yang berlaku di dunia dan tidak mahu di bosankan dengan perkara tersebut.


BAGAIMANA BOLEH SAYA BANTU ?

Anda tidak perlu lakukan apa apa, tapi memandangkan anda bertanya, perkara paling penting yang anda boleh buat adalah share konten dari 1001Petua.com dengan semua orang yang anda kenal..selalu.


BOLEHKAH SAYA PERCAYA KONTEN ANDA?

Ya! Kami semak semua konten kami – kami sahkan semua fakta, statistik dan claim daripada pelbagai sumber media utama, televisyen, surat akhbar mahupun radio. Sesetengah apa yang yang anda lihat di 1001Petua.Com seperti tidak boleh dipercayai, tapi itulah sebab kenapa kami kongsikan kepada anda. Kepercayaan anda super penting kepada kami di 1001Petua.Com.

Tapi kami juga manusia dan sekali sekala kami mungkin akan tersilap. (Bermakna, kadang kadang konten yang kami keluarkan menimbulkan banyak keburukan daripada kebaikan atau secara faktanya salah). Dan apabila ianya terjadi, kami akan betulkan:

Seandainya konten itu faktanya salah, tidak memenuhi standard kami, atau mempunyai masalah lain, kami akan menilai situasi itu dan mengambil tindakan yang sepatutnya. Termasuk edit konten itu, membetulkan, remove semuanya, memuat naik permohonan maaf, atau kombinasi semua perkara yang disebut.

Kemudian kami akan melakukan perkara yang sama untuk media sosial – kami akan betulkan, menjelaskan, atau meminta maaf di Facebook, Twitter dan lain lain.


BAGAIMANA SAYA HENDAK HUBUNGI ANDA?

Seandainya anda mahu mencadangkan konten yang menarik atau ingin menghubungi kami, anda bolehla klik link di bawah ini.


Post a Comment


Wow, awesome blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The whole glance of your website is excellent, as smartly as the content!
yahoo mail login

Diharap anda sudi meninggalkan komen dan pendapat yang jujur selepas membaca artikel-artikel di dalam blog ini. Komen anda amat bermakna untuk pihak kami bagi penambahbaikkan pada masa hadapan.

Terima Kasih.

[blogger][facebook]

1001 Petua

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget